www.westhoffkids.nl

westhoffkids@upcmail.nl

Lunteren Westhoffkids kinderkoor
Home Over ons Nieuws Concerten DVD's Downloads Agenda Contact

copyright © 2019 Mical All Media Productions

Liedjes LOGIN

Repeteren

De Westhoffkids repeteren elke vrijdag in het Westhoffhuis!

Tijd: 19:00 - 19:30 uur

Adresgegevens

Het Westhoffhuis
Dorpsstraat 28
Lunteren


Klik hier voor plattegrond…

Agenda

Zaterdag 8 december 2018
Kerst rond de Koepel
Locatie: De Koepel in Lunteren
Tijd: 15:30 uur

* * *

Zaterdag 8 december 2018
Lunteren in Kerstsfeer
Locatie: Het Nieuwe Erf Lunteren
Tijd: 17:30 uur


Vrijdag 14 december 2018
X-mas Lights (Theater
De Lampegiet Veenendaall)
Tijd: 18:45 uurGezocht: nieuwe kinderen voor het kinderkoor! *


We zijn op zoek naar kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar, die het leuk vinden om één keer in de week met elkaar bekende, mooie en vrolijke liedjes te gaan zingen.

Je mag altijd eerst een keer gezellig komen kijken. Dat kost helemaal niks. Als je het dan leuk vindt en elke week wilt komen zingen, betaal je maar € 1,50 per keer! Voor vragen kun je mailen naar westhoffkids@upcmail.nl of contact opnemen met Ad Beckers van Het Westhoffhuis, telefoon: 0318 – 48 29 92.

Als je komt kijken, mag je ook best een vriendje of vriendinnetje meenemen!


* Bij veel aanmeldingen kan het zijn dat uw kind tijdelijk op een wachtlijst wordt geplaatst, totdat er een plekje vrijkomt. Informeer naar de actuele stand van zaken via het contactformulier.

Videoclip Femque

Femque, een meisje van het koor (10 jaar), viel op door haar prachtige stem. Zodoende is er een prachtige videoclip van haar opgenomen. Zij zingt “Recht uit m’n hart” van Jan Smit.

Bekijk haar videoclip hier

Foto’s kerstoptredens 2015

Met kerst hebben de Westhoffkids o.a. gezongen bij De Koepel en op het Nieuwe Erf in Lunteren. Daar zijn door de aanwezige ouders leuke foto’s van gemaakt.

Bekijk de foto’s hier

Foto’s en video’s kerstoptredens 2016

De Westhoffkids zijn druk geweest met alle kerstoptredens in december. Zo traden ze op bij verschillende kerstmarkten, voor ouderen, bij een huiskamerdiner, maar ook in de Oude Kerk in Ede tijdens een kerstconcert van koor Heartbeat. Bekijk nu de foto’s en video’s die tijdens de optredens zijn gemaakt. Klik hier …

Foto’s kerstoptredens 2018

Ook dit jaar hebben de Westhoffkids weer op diverse evenementen mogen optreden. De Koepel in Lunteren, op Het Nieuwe erf, maar voor het eerst ook bij het evenement X-mas Lights in Veenendaal, georganiseerd door theater De Lampgegiet. Bekijk nu de foto’s die tijdens de optredens zijn gemaakt. Klik hier …