www.westhoffkids.nl

westhoffkids@upcmail.nl

Lunteren Westhoffkids kinderkoor
Home Over ons Nieuws Concerten DVD's Downloads Agenda Contact

copyright © 2019 Mical All Media Productions

Liedjes LOGIN

Repeteren

De Westhoffkids repeteren elke vrijdag in het Westhoffhuis!

Tijd: 19:00 - 19:30 uur

Adresgegevens

Het Westhoffhuis
Dorpsstraat 28
Lunteren


Klik hier voor plattegrond…

Agenda

Zaterdag 8 december 2018
Kerst rond de Koepel
Locatie: De Koepel in Lunteren
Tijd: 15:30 uur

* * *

Zaterdag 8 december 2018
Lunteren in Kerstsfeer
Locatie: Het Nieuwe Erf Lunteren
Tijd: 17:30 uur


Vrijdag 14 december 2018
X-mas Lights (Theater
De Lampegiet Veenendaall)
Tijd: 18:45 uurHistorie

Kinderkoor de Westhoffkids werd op 3 oktober 2003 opgericht. De opzet was om elke week met de kinderen gezellig een half uurtje te gaan zingen, met liedjes die bij de kinderen leven, of liedjes die op een bepaald moment populair zijn.


Die opzet was een succes en is nog steeds de belangrijkste basis van het koor. Kinderen hoeven niet heel erg goed of geschoold te kunnen zingen, maar kinderen moeten met plezier komen zingen.


Ik begeleid het kinderkoor ondertussen al ruim 15 jaar met heel veel plezier, en begeleid de kinderen met de keyboard. We zingen liedjes van bijvoorbeeld Kinderen Voor Kinderen, Nick en Simon, het Junior Songfestival, liedjes uit de musical "Annie", etc.


Optredens

Al snel werden er voor ouders en familieleden optredens verzorgd. Maar ik wilde meer dan dat. Zo lukte het mij in 2009 om Junior Songfestivalkandidaat Eva naar Lunteren toe te laten komen om samen met de Westhoffkids op te treden. Zonder publiek, in het toen nog bestaande oude Westhoffhuis. Dat was een bijzondere ervaring, en ik besloot die koers te blijven volgen.


Vanaf dat jaar heb ik jaarlijks verschillende solisten van het Junior Songfestival weten te benaderen om op te komen treden met de Westhoffkids. Al gauw was dat met publiek, en werden er ook opnames gemaakt, die later op DVD uitgebracht werden.


Eind 2012 vond er een groots optreden plaats met kandidaten van The Voice Kids van RTL4. Amy, Aïsha, Elaine en Robin hebben daar toen hun medewerking aan verleend. Het was een geweldig concert, dat inmiddels is uitgebracht op DVD. Voor meer informatie: ga naar pagina “Westhoffkids meets The Voice Kids


Naast deze grote optredens worden de Westhoffkids steeds vaker uitgenodigd om op te komen treden, bijvoorbeeld rond de Kersttijd.


Meezingen

Het kinderkoor richt zich op kinderen in de leeftijd van ongeveer 6 tot 12 jaar oud die van zingen houden. Zangervaring is NIET vereist: alle kinderen zijn welkom!

Lijkt uw kind het leuk om mee te gaan zingen met de Westhoffkids, dan mag het altijd een keertje komen meekijken. Dat kost helemaal niks. Als uw kind het dan leuk vindt en elke week wil komen zingen, kost dat slechts 1,50 per keer. De Westhoffkids zingen elke vrijdagavond van 19:00 uur tot 19:30 uur in Het Westhoffhuis, Dorpsstraat 28 in Lunteren. Nieuwsgierig geworden? Loop rustig een keertje binnen: u bent van harte welkom!


Maikel Bergman, algehele leiding kinderkoor De Westhoffkids

contact: westhoffkids@upcmail.nl